Hirdetés

Fallout 3 - Csalj akár az Oblivionban!

|

Csalni nem szép dolog, akár egyedül, akár többedmagunkkal játszunk. Olykor mégis előfordul, hogy rákényszerülünk.

Hirdetés

A Fallout harmadik felvonása tegnap hivatalosan is elrajtolt, így azok, akik szeretnék, a legtöbb helyen már meg is vásárolhatják. Hazánkban magyar felirattal is forgalomba kerül a tervek szerint, de ez utóbbira decemberig kell várni. Mielőtt az összes többi országot is felsorolnám, felhívnám a figyelmet egy érdekes apróságra. Ha valakinek nagyon nem megy a játék (a lehetséges okokra inkább ne térjünk ki), annak az Elder Scrolls IV: Oblivion kódjaival érdemes próbálkozni. Isten-mód, pénz, és egyéb nyalánkságok. Persze egy igazi szerepjátékosnak nincs erre szüksége, a pénzszűke és a nehézségek is a kaland szerves részét képezik.

fallout_3_screenshot_2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)