Hirdetés

Fallout 3 - DLC-k dobozosan Magyarországon is!

|

A Bethesda Softworks tudatta velünk, hogy a játék hazai forgalmazója, a Cenega kiadja a letölthető csomagokat kis hazánkban is.

Hirdetés

Már néhány információ kiderült a Fallout 3 eddig megjelent és ezután következő letölthető csomagairól, ám most jó hírrel szolgálhatunk a játékosok számára.

A Fallout harmadik részének kiegészítőit kétféleképpen lehet majd megvásárolni, egyik választható verzió az, ha két részletben szerezzük be őket, mégpedig a Fallout 3 Game Add-on Pack#1 választásával a The Pitt és az Operation: Anchorage kiegészítők állnak majd rendelkezésünkre, míg a Fallout 3 Game Add-on Pack#2 lemezen a Broken Steel és Point Lookout DLC-k kapnak helyet. A másik választás a Fallout 3 Game of the Year kiadás, amely októberben jelenik meg a boltok polcain, s az eredeti játékot illetve az 5 kiegészítőt (a fenti négy plusz a Mothership Zeta) tartalmazza majd. A dobozos verziókból sajnos a PlayStation 3 tulajok kimaradnak, ám a PlayStation Network-ről ők is beszerezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)