Hirdetés

Fallout 3 - Előzetes

|

Nos kedveskéim, már nem kell sokat várni, hiszen itt van a küszöbön a Fallout 3. Október végén mindenki elrohanhat kedvenc eladókislányához a legközelebbi játékboltba és kérhet tőle egyet.

Hirdetés

Volt szerencsénk játszani a játékkal és azt hiszem Mazur a hétvégén elő sem jön a szobájából, még akkor sem, ha az asszony a kedvenc mákos gubáját készíti neki. meg tudom érteni, mert teljesen lebilincselő a játék. ha megnézitek a videót, akkor körülbelül képbe kerültök azzal kapcsolatban, hogy mi jó és mi nem jó első blikkre a játékkal kapcsolatban, úgyhogy nem szaporítom nagyon a szót. Annyi a lényeg, hogy pont ugyanazok az előnyei, mint az Oblivionnak voltak, de a hátrányai is pont azok. Ergó gyönyörű szép, már eleve várom, a rajongók milyen szintre turbózzák majd fel a játékot a saját kontentjükkel. Viszont a karakterek animációja ugyanolyan középkategóriás (bocs Bethesda...), mint az Oblivionban volt, továbbá olyan bután reagál pár NPC a nem odaillő mozdulataira a hősnek, hogy már-már teljesen kirántja az embert a varázsból. 

 

dsad.jpg
 

 

De csak majdnem, mert a környezet bámulatosan részletgazdag, iszonyatosan sok időt el lehet kolbászolni teljesen ártalmatlan, nem történethez kapcsolódó területeken is, csak a tájat szemlélve. Hangulatában a Fallout 1-2 maximálisan előjön, erre a hang szekció is nagyon ügyelt, rengeteg visszatérő hangeffektet figyelhettek majd meg, ha játszottatok a korábbi részekkel. 

Nagyon tömören ennyi, a teljes cikket a novemberi Gamestarban olvashatjátok. Első ránézésre bivalydurva a cucc. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)