Hirdetés

Fallout 3 - G.E.C.K. mindenkinek!

|

Dörzsölheti a kezét minden Fallout rajongó! A Bethesda jóvoltából érkezik az editor, és három DLC.

Hirdetés

A három DLC már önmagában is jó hír. Aki esetleg kevesellte a játékban található küldetések számát, vagy esetleg milyenségét, az most megnyugodhat. A Bethesda úgy látszik komolyan gondolja ezt a Fallout dolgot, és számíthatunk még néhány nyalánkságra. A három DLC Xbox-ra és PC-re érkezik, szépen sorban. Az első Operation: Anchorage névre hallgat, és az alaszkai csatában vehetünk részt benne, még a kataklizma előtt. Ez mekkora már! A második - The Pitt - DLC február környékén érkezik, és az ipari város Pittsburgh romjai közé vezet bennünket, ami a raiderek főhadiszállása manapság. A harmadik Broken Steel nevezetű pedig alkalmat ad nekünk, hogy a fősztorit folytassuk: a Brotherhodd of Steel kötelékében a maradék Enclave erőket lehet megrendszabályozni márciusban. Komolyan mondom, ezek a DLC-k jobban hangzanak, mint az eredeti játék! És ez még mind semmi! A Bethesda karácsonyi ajándéka a rajongóknak a decemberben érkező G.E.C.K. - azaz egy editor. Ennek segítségével az egyszeri letöltő teljesen szabad kezet kap! Várostervezés, párbeszédek alkotása, új küldetések? A sok buta cenzor kivetette az eredeti drogok neveit? Nem elég sötét a hangulat, hiányzik a csípős Fallout humor? Segít a G.E.C.K.! Az editor segítségével bármit átszabhatunk, de akár teljesen nulláról is építhetünk egy térképet, benne népekkel, szörnyekkel, küldetésekkel. Akinek elegendő ideje van simán "felújíthatja" a legendás első és második részt is. Remélem meg is teszi valaki, mert nekem úgysem lesz rá időm, viszont szívesen játszanám újra a régieket is, főleg ilyen grafikával - még akkor is, ha az FPS nézettől kissé még mindig rosszul vagyok. Addigra a javítások is megérkeznek remélhetőleg, és felhőtlen lesz az élmény.

A fórumon lehet megbeszélni, ki milyen modot csinál menten a megjelenés után.

fallout3_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)