Hirdetés

Fallout 3 - gépigény

|

Nem is lett olyan durva az Fallout 3 gépigénye. Persze a aki a minimum konfigurációval rendelkezik, ne számítson sok jóra.

Hirdetés

Felkerült a Bethesda honlapjára a Fallout 3 gépigénye. Az adatokat elnézve egyáltalán nem kell majd durva vas a játék futtatásához. Persze jól tudjuk, hogy a minimum konfigon a játék legjobb esetben is csak megyeget, és senki nem számíthat a videókban látott grafikai csodákra. Vannak azonban bizonyára sokan olyanok, akiknek elég ha a játékélmény jó, a csilli-villi effekteket pedig észre sem veszik. Nos reméljük a Fallout 3 mindkét téren azt fogja nyújtani amit szeretnénk, bár nagyon sok és nagyon különböző elvárásnak kellene megfelelnie. Grafika téren biztosan nem lesz hiba, a készítők már az Oblivionnal bizonyítottak, játékmenet terén pedig egyelőre csak reménykedhetünk. Íme a lényeg:

    Minimum System Requirements:
    Windows XP/Vista
    1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
    2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
    Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)

    Recommended System Requirements:
    Intel Core 2 Duo processor
    2 GB System RAM
    Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)