Hirdetés

Fallout 3 - Hamarosan kapható a magyar verzió

|

Február 14-én megjelenik a Fallout 3 magyar feliratokkal ellátott, lokalizált verziója. Konzolos változatról nincsen hír.

Hirdetés

Február tizenhetedikén az atomrobbanás következtében elszabadult radioaktív részecskék harmadszorra is lehallanak a magyarországi értékesítőegységek polcaira. A nevezett időpontban kerül megjelenésre a Fallout harmadik epizódjának lokalizált változata, melyben magyar feliratokkal és angol dialógusokkal találkozhatnak a tisztelt játékosok. A Bethesda Softworks magyarországi partnere (Cenega) hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy befejeződtek a fordítási munkálatok és hamarosan megjelenik a „legnagyobb lokalizálási kihívást jelentő produktum a magyar számítógépes játékok világában". Hangsúlyoznánk a „számítógépes játékok" megnevezést, ugyanis konzolokra jelen pillanatban nincs elérhető hazai verzió. Természetesen a tizenhetedikén debütáló magyar kiadásban választható lesz az angol nyelv is. Ha valakit érdekel, akkor a lengyel is, szintén feliratos kivitelben.

fallout3_1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)