Hirdetés

Fallout 3 - Harc a köbön

|

Az esztendő egyik legjobban várt játéka hamarosan a boltok polcain landol, addig néhány videót ajánlhatunk fogyasztásra.

Hirdetés

Nem sokkal a Bethesda (Elder Scrolls széria) fejlesztette Fallout 3 aranylemezre kerülése után valaki volt oly "kedves", és a megfelelő hálózatokhoz eljuttatva tárta a világ elé a posztapokaliptikus RPG X360-as tesztváltozatát. Hogy sikerül-e valaha felelősségre vonni a tettest, akár tízmillió forintos kérdésünk is lehetne, de inkább azt javasolnám, szánjatok néhány percet a legfrisseg gameplay videók sorára. Egészen pontosan négy felvételről van szó. Nuka-Cola, brahmin-tej, nyársra húzott iguana fogyasztása ajánlott a művelet végrehajtása során.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)