Hirdetés

Fallout 3 - Hol vannak a PS3 DLC-k?

|

Talán feltűnt a PS3 tulajoknak, hogy a Bethesda ígérete ellenére még sehol nincsenek a DLC csomagok.

Hirdetés

A Fallout 3 pompás kis RPG lett, még akkor is ha elég sokaknak furcsa volt elsőre az FPS nézet. A Bethesda szállította is a DLC csomagokat, mint a gép, igaz ezekben nem túl sok köszönet volt eleinte. A bugos installerek, és a nyelvterületek miatti káosz ellenére, szép lassan a DLC csomagok is játszhatóvá váltak.

Eleinte úgy tűnt, hogy a PS3 verzió a nagy exkluzivitás háború áldozatává válik, mert a Bethesda nem kívánta a DLC-ket a Sony konzoljára kihozni. Azután változott a helyzet, és a Bethesda szerint június végén érkezett volna az Operation Anchorage, majd 4-6 hetes késleltetésekkel a The Pitt, és a Broken Steel. Sajnos azonban ezeknek se híre, se hamva. A Bethesda nyugalomra int mindenkit, és a jövő hétre ígér magyarázatot a késésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)