Hirdetés

Fallout 3 - Két új DLC, végre PS3-ra is

|

A nyár folyamán két új DLC is napvilágot lát a Bethesda Softworks játékához, melyet végre a PlayStation tulajok is élvezhetnek.

Hirdetés

A Fallout 3 -hoz már érkezett három DLC a PC és Xbox 360 tulajok számára, amiből kettő (a The P.I.T.T. és a Broken Steel) a botrányos megjelenésével lett hirhedt. Még kettő DLC érkezik idén, közölte a Bethesda, illetve ezzel párhuzamban bejelentette azt is, hogy eddigi és ezutáni letölthető tartalmaikból a PlayStation 3 tulajdonosok sem maradnak ki.

Június vége felé érkezik az Operation Anchorage, majd 4-6 hét elteltével a The P.I.T.T. és a Broken Steel is, így minden PS3 tulaj boldogan ugrándozva töltheti le azt, amit az Xbox 360 és PC tulajdonosok már hatszor végigjátszottak. A két új DLC közül az egyik a Point Lookout nevet viseli, s egy hatalmas mocsaras területet csatol a játékhoz természetesen új questek és cuccok kíséretében, s valamikor június végén jelenik meg. A másik letölthető csomag egy hónappal követi azt,  s a Mothership Zeta névvel látták el. Az utóbbiban visszatérnek a földönkívüliek, s igencsak mérgesek, ezt ki is fejezik masszív támadásukkal. A cél az életben maradás. Reméljük a fent említett Fallout 3 DLC-k megjelenéséig a Bethesda felfrissíti a játékfejlesztésről tanultakat, s egy ép, működő csomagot adnak ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)