Hirdetés

Fallout 3 - Lemezen első két kiegészítője

|

Hamarosan dobozos kiadásban is megvásárolhatjuk a Fallout 3 poszt-apokaliptikus univerzumához megjelent letölthető tartalmakat.

Hirdetés

A kizárólag digitális disztribúciós rendszereken terjesztett és megvásárolható Operation Anchorage, The Pitt kiegészítők május huszonkilencedikén lemezre pörkölve felkerülnek az üzletek polcaira.

A Bethesda Softwork hivatalos bejelentésében Xbox 360 és asztali rendszerek szerepelnek, mint támogatott platformok. Úgy tűnik komolyan gondolták korábban tett kijelentésüket, miszerint a PlayStation 3 tulajdonosok kimaradnak a kiegészítők nyújtotta játékélményekből. Nyilvánosságra hozták az Fallout 3 Downloadable Content: The Pitt and Operation Anchorage díjszabását is, külföldön közel 5000 forintért vesztegetik a csomagot. A Fallout 3 magyarországi forgalmazójától levélben kértünk információkat a terjesztést illetően, válaszra leghamarabb hétfőn számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)