Hirdetés

Fallout 3, Minecraft Legends és Ghostwire: Tokyo - ezzel játszunk a hétvégén

|

Radioaktív pusztaságban, kockamalacok által lerohant kockavilágban és kísértet járta japán metropoliszban hajszoljuk a kalandokat.

Hirdetés

Nem először, és minden bizonnyal nem is utoljára tapasztaljuk, hogy egy játéknak nem kell mindenáron vadonatújnak, sem pedig az AAA kategória csúcsának lennie ahhoz, hogy menthetetlenül belezúgjunk. Egy kis nosztalgia itt, egy kis kreativitás amott, és már kilóra meg is van véve a gamer

HP - Egészen véletlenül próbáltam rá a Graveyard Keeperre, és bár ne tettem volna! Undorítóan addiktív, értelmezhetetlenül magába rántó kábítószer, ami folyamatosan azzal tömködi le a torkomon a flow élményt, hogy újabb és újabb feladatokat görget elém megoldások és sikerélmény helyett. Ha valaki azt hitte, hogy a Vampire Survivors életrontó átok, akkor ezt a címet messzire kerülje el. Én nem tettem. Most megyek is vissza egyezkedni a kommunista szamárral.

Paca - Őrült módon beszippantott minket párommal a Szunnyadó istenek társasjáték, még csak három helyszínt sikerült feltérképezni a kilencből, és egy befejezésig eljutni a tizenháromból. Ezt fogjuk folytatni a hétvége során is, eddig csak akkor hagytuk abba, ha már annyira elálmosodtunk, hogy be kellett ájulni az ágyba.

Csirke - A Star Wars Jedi: Survivor érkezéséig senki és semmi nem tud érdekelni, szürkék a nappalok, csigalassúsággal telnek az éjszakák. Star Wars képregényekkel és a Fallen Order újrajátszásával próbálom túlélni az elkövetkező napokat.

Hirdetés

Kaci - Nagy elkeseredettségemben valamelyik nap újratelepítettem a Hearthstone-t, amelynek pont most jelent meg az új kiegészítője. Sok év kihagyás után egyelőre csak kapkodom a fejem, de nem kizárt, hogy néhány csomagot kibontok, hátha beakad pár jó kártya.

Dawe - Nemrég rám tört a nosztalgia, és újra felraktam az Xboxra a Fallout 3-at, így nyugodtan várom a hétvégére jósolt esős időt, ami tökéletes háttér lesz a posztnukleáris pusztaságban való kóricáláshoz. Mivel azonban a játék hangulata hosszabb távon akut depressziót idéz elő, kelleni fog valami vidámság is, így valószínűleg egy kis Mario Karttal oldom majd a Deathclaw-támadások feszültségét. Utána pedig belenézek a Chicken Police című szürreális noir játékba, amelyben különféle antropomorf állatok világában kell felderíteni egy bűntényt. 

Hunter - Jó ideje szemeztem már a Super Smash Bros. Ultimate-tel, és végre lehetőségem volt bezsebelni, úgyhogy épp karaktereket oldok fel, valamint kombókat tanulok egy olyan verekedős játékban, amihez foghatóval még szinte sosem játszottam. A MultiVersus nem számít, az csak valami fura lázálom volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szada - Visszatérek a Minecraft Legends világába (a kritikámat már olvashatjátok is), hogy eltöltsek még egy kis időt creeper, zombi és csontváz barátaimmal, mielőtt továbblépek a Sherlock Holmes The Awakened remake-re, amelyet már szintén nagyon vártam. Valószínűleg ezt a kettőt fogom majd váltogatni a hétvégén. 

Kivi - Építem tovább a csapatom az MLB The Show 23 Diamond Dynasty módban, ahol már rögtön a szezon első pár hetében rengeteg a kihívás, a tennivaló és a megszerezhető játékos. Sőt, a játékmenet is szórakoztatóbb, mint a tavalyi kiadásban. Ránézek még a Modern Warfare II multiplayerre is - bár kevésbé érdekel már a játék, a klasszikus Intervention új verzióját azért megpróbálom minél előbb feloldani.

Chava - Néhány órát már sikerült beletennem a Ghostwire: Tokyóba, és eddig határozottan élvezem a harcot a túlvilági látogatók ellen, továbbá nem győzök ámuldozni azon, hogy milyen részletgazdag mását alkotta meg a Tango a japán fővárosnak, még ha nem is járhatjuk be az egészet. Kísérőként pedig az Alice in Borderland epizódjait darálom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)