Hirdetés

Fallout 3 - brutálisan felturbózott grafikát mutatunk

|

Újra szerelembe estünk a Fallout 3-mal egy rakat modifikációnak köszönhetően.

Hirdetés

A Fallout 4 bejelentéséig hátralévő időt a legjobban úgy tudjuk áthidalni, ha újrajátsszuk az előző részt, de a megszokott minőséget kicsit továbbgondolva.

Egy Creative_Circlejerk nicknevű Reddit felhasználó megmutatta galériájának ékességeit a Fallout 3 erősen módosított változatából származó fotók képében, elképesztő látvány tárul elénk:

Ha te is szeretnéd, hogy a játékod így nézzen ki, akkor a következő modok szükségesek hozzá (mindegyik beszerezhető a NexusMods honlapjáról): F3ProjectRealityMKL, Fallout 3 Redesigned AKA Project Beauty, Realistic Interior Lighting, Enhanced Night Sky, NMC Texture Pack és Midhrastic ENB.

További látnivalók a galériánkban. Instant szerelem vagy inkább fáradozzanak a látvánnyal a Fallout 4 alkotói?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)