Hirdetés

Fallout 3: Mothership Zeta

|

Új DLC érkezik hamarosan a Fallout 3-hoz - lehet előre készülni!

Hirdetés

A Zéta anyahajó nevet viselő Fallout 3 DLC szerencsére PC-sek számára is elérhető lesz, így nagyon örülhetünk. No persze Xboxosok is örülhetnek :)

Nem volt elég a posztnukleáris világ, most belefutunk az alienekbe is, akiknek egy hajójuk lezuhant a Földre. Feladatunk elpusztítani az űrből jött látogatókat, akiknek anyahajója, a Zéta pont Capital Wasteland felett kering az űrben. A Fallout 3 földi világából így kikerülünk majd az űrbe - új karakterekkel és szituációkkal ismerkedhetünk majd meg. Ehhez új fegyvereink is lesznek, olyanok, mint az Alien Atomizer, Alien Disintegrator és a Drone Cannon. Emellett új ruhákra is számíthatunk: lesz Gemini korszakból származó szkafander és még szamuráj páncél is.

Úgy kerülünk kalamajkába, hogy egy alien jelet észlelnek Capital Wastelandben - egy lezuhant UFÓból ered. Vajon segélyhívás? Vagy valami más? A kérdésre akkor derül ki a válasz, amikor egyszercsak feltranszportálódunk az alien anyahajóra, ahol csak egy esélyünk van: harcolni, amíg megtaláljuk a hidat és hazajuthatunk. Ehhez fel kell fedezni a hatalmas anyahajót és az alienek zseniális tervét. No persze ennek a Föld elpusztítása is része, szóval a saját megmenekülésünkön kívül a bolygó sorsa is a kezünkben lesz. S ehhez szükségünk lesz majd jónéhány szövetségesre, akik között nemcsak aktuális, hanem múltbéli földlakók is lesznek. A Mothership Zeta megjelenési időpontja augusztus 3, a PSN változat elvileg később jön (várhatóan szeptember végén).

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)