Hirdetés

Fallout 3: Mothership Zeta infók

|

Újabb részletek láttak napvilágot a Fallout 3 ötödik DLC-jét illetően.

Hirdetés

A Fallout 3 hűséges rajongói már négy DLC-t fogyaszthattak el. Az amerikai-kínai háború virtuális felelevenítését célzó Operation Anchorage, az egykori iparváros romjai között tanyát vert fosztogatókkal parádéző The Pitt, a történetet továbbfűző Broken Steel és a mocsaras Point Lookout után hamarosan érkezik az ufós Mothership Zeta.



Miközben a türelmesebbek és a dobozfetisiszták (mint jómagam) a karácsony Game of the Year Edition megjelenésére várnak, a PC-s, és a boxos játékosok már augusztusban nekiugorhatnak a Fallout 3 utolsó kiegészítésének. A PS3 híveiről sem feledkeztek meg, nekik ugyanis szeptembertől kezdik el csorgatni a DLC-ket, ami pimaszság ugyan, de még mindig jobb, mintha soha nem férhetnének hozzájuk.

Deathray


A Mothership Zeta sajnálatos módon nem hozza magával a szintkorlát ismételt kitolását, de majd csak elleszünk azzal a pár újdonsággal, amelyekről Jeff Gardiner áradozott az MTV multiplayer blogjában. A fegyverarzenál olyan eszközökkel bővül, mint az Alien Atomizer stuki, és az Alien Disintegrator puska, a Shock Baton közelharcosoknak, illetve a Cryo Grenade, ami a robbanás rádiuszában egy időre lehűti a kedélyeket.

Lesz egy új perk is, mégpedig a "Xenotech Expert", amit eltanulva jobban bánunk az idegen eredetű fegyverekkel, például a már korábban megtalált Alien Blasterrel.
Érdemes még megemlíteni, hogy a Mothership Zetához tartozó küldetések teljesítése után is érdemes visszatérni a hajóra, mert ott találjuk az Alien Epoxy névre hallgató berendezést, ami minden tárgyon 25 százalékot tud javítani. A Gaus Rifle eddig a pusztaságban tanyázó kereskedőknél legfeljebb 50 százalékig volt javítható, ezért e fegyver hódolóinak lehet ez jó hír.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)