Hirdetés

Fallout 3 - Nem kell tíz évet várni a következő részre

|

Ez ma a folytatások napja úgy látszik, ami nem baj, hiszen a jó hírek jöhetnek ezrével.

Hirdetés

Nem csak az Electronic Arts bízik a Dead Space sikerében. A Bethesda is rózsásan látja a jövőt, legalábbis ez derül ki egy beszélgetésből. Todd howard úgy nyilatkozott, hogy az nem baj ha az embereknek várniuk kell kedvenc játékukra, esetleg annak folytatására, sőt kifejezetten jót tesz a felfokozott várakozás. Igazság az van benne, gondoljunk csak bele, a Blizzard micsoda hisztériákat tud elindítani sejtelmes kijelentésekkel, "véletlen" elszólásokkal. Tény, hogy vannak dolgok, amikre érdemes várni, bár igen csínján kell bánni ezzel az eszközzel. A Fallout harmadik és második része között eltelt 10 év alatt bizony a fanatikus rajongók emlékeiben a játék csak szépült, szépült, egészen epikus magasságokba emelkedett, ezért aztán a folytatástól iszonyat mit el nem várnak a játékosok. A fórumokon fanyalgók persze általában kisebbséget képviselnek, ám az biztos, hogy egyre nehezebb olyan folytatásokat készíteni, melyek maradéktalanul megfelelnek az elvárásoknak. Így járt a Deus Ex is, pedig a második rész jó kis játék volt, csak sokaknak nem tetszettek az eszközölt változások. A Bethesda azonban megnyugtat minket, hogy nem fog túlzásokba esni, és Todd szerint a folytatások közötti ideális szünet a három év. Ennyi idő alatt van idő kigondolni egy jó sztorit, kellően feltupírozni a grafikát, és nem mellékesen piacra dobni néhány kiegészítő lemezt. Reméljük a Bethesda tervei beválnak, és jövőre már jön is a Fallout 3 kieg, aztán jöhet a Fallout 4.

fallout-3__59.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)