Hirdetés

Fallout 3 - Nem lesz feloldva a játék befejezése PS3 alatt

|

A PlayStation 3 tulajdonosok számára nem lesz elérhető a frissítés, melynek keretében folytatni lehet a történetet.

Hirdetés

A múlt hétre időzített Fallout 3 frissítés keretében megérkeztek az Operation Anchorage előfutárjai, ha szeretnénk fagyos hangulatban eltölteni négy-öt órácskát mindenképpen ajánlott beszerezni a javítócsomagot, február huszonhetedike egyre közeleg. A második hullámban érkező kiegészítő (Broken Steel) minden bizonnyal az egyik legkedveltebb a játékosok között, ugyanis hathatós közreműködésével száműzhetjük a „játék befejezését", azaz nem kell majd korábban megejtett mentések után kutakodni, amennyiben a stáblista végéhez értünk. Bármikor visszatérhetünk a poszt-apokaliptikus világba és teljesíthetjük az érintetlen küldetéseket. A Broken Steel-be zsúfolt frissítések elkerülik a PlayStation 3 rendszerek tulajdonosait, legalábbis az emlegetett bejárható világ végtelenítése biztosan. Mindezt a Bethesda egyik alkalmazottja, Todd Howard erősítette meg, miután a PS3 tulajok kivégezték a történetet képtelenek lesznek folytatni a játékot és visszatérni mellékküldetéseket teljesíteni. Habár válaszában felfedezhetjük a későbbi PlayStation 3 támogatás lehetőségét, egy ideig biztosan jegelik. A Broken Steel valamikor márciusban érkezik.

operation_anch.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)