Hirdetés

Fallout 3: Operation Anchorage - Befagyott pokol

|

A Fallout 3 eljövetelével a PS3 tulajok jártak a legrosszabbul, se szerkesztőt, se letölthető tartalmakat nem kaptak.

Hirdetés

Hőn szeretett kollegáim már beszámoltak arról, hogy az "Év játéka" aspiráns Fallout 3-hoz három DLC, és egy minden jóval telepakolt szerkesztő is érkezik, amivel kellő kreativitás birtokában megalkothatjuk álmaink posztapokaliptikus játékát. Időközben a PC-hez szánt, stílusosan G.E.C.K. névre keresztelt szerkesztő már megjelent, a DLC-trojka első darabjáról (egyelőre csak Xbox 360-ra) pedig friss információk szivárogtak ki.

Fallout 3 - 67. kép Fallout 3 - 66. kép Fallout 3 - 65. kép Fallout 3 - 64. kép



Utóbbiból néhány hangultos kép is kikötött a világhálón, amelyek szépnek szépek ugyan, de nekem még szoknom kell a jeges környezetet. A 800 MS pontért megvásárolható alkotás 4-5 óra tiszta játékidőt nyújtva Alaszkába kalauzolja el a játékosokat, ahol kínaiakkal akaszthatunk tengelyt még a nagy világégés előtt.
A PC-s kiadás módjáról még nincs hír, de valószínűsíthető egy The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine-hoz fogható dobozos gyűjtemény. Az igazat megvallva a három DLC, már beillik egy kisebbfajta kiegészítőnek is.

Fallout 3 - 63. kép Fallout 3 - 62. kép



Fórumunkon pedig megtárgyalhatjátok, hogy a méltán népszerű iguana-on-a-stick helyett milyen nasi illene az új környezetbe. Rántott rozsomákkarom, marinírozott rénszarvashere, netán grizzlyvel töltött lazac vodkában pácolva?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)