Hirdetés

Fallout 3 - Operation Anchorage DLC részletek

|

Januárban nekieshetünk a Fallout harmadik epizódjához érkező első kiegészítőhöz, melyben fagyos kalandok várnak ránk.

Hirdetés

Jeff Gardiner teljes erőbedobással dolgozik a Fallout harmadik epizódjához érkező letölthető tartalmakon, gázálarccal és védőruhával felszerelkezett csapata mindent megtesz az első digitális csomag sikeressége érdekében. Az Operation Anchorage névre hallgató pakkot valamikor januárban tehetjük zsebre, az IGN kiscserkészeinek sikerült összehozniuk egy interjút az emlegetett vezető producerrel és használható információkat kihúzni belőle a DLC részleteivel kapcsolatban. Gardiner elmondása alapján kijelenthetjük, körülbelül 4-5 órányi tiszta játékidőre számíthatunk 800 MS pont ellenében. Belevethetjük magunkat egy teljesen új küldetésbe, melynek keretében minden fegyverünktől és használati tárgyunktól megszabadítanak bennünket, kizárólag kalandozásaink alatt megszerzett tárgyainkra és felszerelésünkre számíthatunk. Hozzájuthatunk majd speciális páncélzatokhoz, fegyverekhez és egyéb egzotikus kütyükhöz. Úgy tűnik az első kiegészítők legtöbb esetben fagyos, havas környezettel operálnak (igen, vannak erős kivételek), így a téli időjárás nem hiányozhat a Fallout 3 univerzumából sem. Az összeguberálható speciális tárgyak mellett új kitüntetéssekkel és egy Covert Ops névre keresztelt perkkel leszünk gazdagabbak, melyet Jeff Gardiner nem részletezett.

A fórumban várjuk véleményeiteket az első kiegészítővel kapcsolatban.

f3exp2.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)