Hirdetés

Fallout 3 patch mizéria

|

A Bethesda játékokról elmondható általában, hogy nagyon jók, főleg a néhány kezdeti bug kiirtása után.

Hirdetés

A Fallout 3 véget nem érő pechsorozata a megjelenés után is folytatódik. Nem elég, hogy a világ összes cenzúrája rájuk szállt, vagy, hogy a japánban forgalmazott verziót át kellett írni, még az első patch sem hozott megváltást mindenki számára. A javítás amúgy nem orvosolt túl sok hibát, de még ez az aprócska változás is sikeresen tönkretette jónéhány ember szórakozását. Aki nem tapasztalt semmiféle hibát eddig, az le ne töltse, mert esetleg úgy jár mint a Steam felhasználók közül sokan, akik az automata frissítés után szinte képtelenek a játékot használni. Sajnos megszokhattuk már a Bethesda-tól, hogy játékai enyhén bugosan kerülnek a boltok polcaira, és el kell teljen néhány hétnek, hónapnak, mire a javítások hibátlanná varázsolják őket. Az ember persze mindig jobbat remél, és gondolván, hogy a srácok egy ideje már ezzel az grafikus motorral dolgoznak, így ismerik minden csínját-bínját - de nem. Aki esetleg nem érzett azonnali késztetést a játék megvásárlására a megjelenés napján, szerintem jobban teszi ha vár egy  keveset, ugyanis tutira lesz még javítás. Egy kicsit körbenézve a hivatalos PS3 vagy Xbox fórumokon, láthatjuk, hogy ez bizony nem lesz egyszerű mutatvány - már a tökéletesítés - hiszen rengeteg, és sokféle problémákba ütköznek a játékosok, és nem csak a PC-sek. Nem ritkák a felháborodott hozzászólások sem, úgy látszik az embereknek kezd elege lenni abból, hogy nem hivatalos bétateszterként szerepelnek a kiadók listáján. A legdurvább fórumjegyzések szerint a játék néhány PS3 gépet már tönkre is tett. Ejnye Bethesda ejnye...

falloutsad.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)