Hirdetés

Fallout 3 - PS3 DLC és Game of the Year Edition dátumok

|

A Fallout 3 összes letölthető tartalma érkezik majd PS3-ra is, most megtudtuk, pontosan mikor.

Hirdetés

A Fallout 3 nem az a DLC-ben szűkölködős fajta, hiszen öt letölthető kiegészítés is érkezett hozzá. Ugyan minőségében nem mindegyik hozta az alapjátéknál megszokott színvonalat, azért olyan borzalmasra sem sikeredtek. Eddig csak Xbox 360 és PC tulajdonosok játszhattak a kiegészítőkkel, ám hamarosan eljön a pillanat, amikor a PlayStation 3 tulajdonosok is kipróbálhatják milyen lehetőségeket tartogat még a Bethesda sikerjátéka.

Elsőként a Broken Steel jön majd szeptember 24-én, őt követi az Operation: Anchorage és a The Pitt október elsején. A sort a Point Lookout és a Mothership Zeta zárja október 8-án. A Fallout 3 Game of the Year kiadása az alapjátékkal és az öt kiegészítővel október 16-án kerül ki a boltok polcaira PC, Xbox 360 illetve PlayStation 3 rendszerekre egyaránt. Míg a konzolos verziók 59.99 eurót (~16,000 forint) nyomnak, addig a PC csak 49.99-cel (~13,500 forint) indít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)