Hirdetés

Fallout 3: The Pitt - Az első képek

|

A Fallout 3 második DLC-je lassan végleges formát ölt, és készítői a nagyközönség elé vetik. Ám előtte képek...

Hirdetés

A szép sikereket elért harmadik Fallout első DLC-je, az Oparation Anchorage jeges tájaival, eltérő hangulatával és a Call of Duty-t idéző játékmenetével új aromákat kevert az eredeti receptúrához. Bár voltak ellenzői, alapvetően pozitív fogadtatásról beszélhetünk.
A márciusban érkező The Pitt, inkább tűnik szerepjátékos kiegészítésnek, mint egy újabb "arénának". A szépnek semmi esetre sem Pittsburgh romjai között kotorászva még a hazai iparvárosok puritán egyszerűségét is esztétikailag értékelhetőnek fogjuk gondolni.

Fallout 3 - 70. kp Fallout 3 - 69. kp Fallout 3 - 68. kp



Az új helyszínre egy rádióüzenet miatt próbálunk meg eljutni. Egy Wernher névre keresztelt szökött rabszolga azt állítja, hogy a Pitt-ként emlegetett romvárost uraló rabszolgahajcsárok vezére megtalálta a mutáció ellenszerét. Arra kér, hogy hatolj be a városba, és szerezd meg az anyagot. Ezen a ponton több lehetőségünk adódik. Egyszerűen berongyolunk a főbejáraton keresztül és mindenkit halomra lövünk, aki csúnyán néz ránk, vagy rabszolgának álcázzuk magunkat. Szövetkezhetünk az elnyomókkal, vagy az állatként kezelt áldozataikkal. A The Pitt legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy döntéseinket morális alapon kell meghoznunk. Nem lesz egyértelmű jó és rossz, sötétség és világosság, csak a szürke különböző árnyalatai. Ahogy a valóságban is, majd mindenkinek van valami a füle mögött, ami miatt megvetést érdemelne. De ki vetné rájuk az első követ?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)