Hirdetés

Fallout 3 - Tölthető a G.E.C.K.

|

A Bethesda által készített legújabb Fallout epizódhoz megérkezett az editor! Használja mindenki egészséggel.

Hirdetés

A Fallout 3 jött, látott, és győzött. Nagyszerű kis játékkal lett gazdagabb a gamer társadalom, köszönhetően a Bethesda-nak. Igaz, hogy néhol hibádzik az eredeti Fallout hangulat, és a játék technikai megoldásai sem teljesen hibátlanok, mégis a készítők igazán maradandó élményt nyújtó játékot dobtak össze. A javításoknak hálafolyamatosan javul a játékélmény, és a Bethesda máris nyálcsorgató DLC-ket emleget. Ezek a cuccok egyelőre csak Xboxra jönnek, ám, hogy a PC-sek se maradjanak csont nélkül, nekik készült egy editor. A sítlusosan G.E.C.K. névre keresztelt szerkesztő, a Fallout 3 minden apró részletét képes variálni, vagy akár teljesen új kalandok kreálására is alkalmas. A cucc elérhető már a hivatlaos honlapon, így aztán - reméljük - semmi nem ment meg minket egy Fallout 1 vagy 2 remake-től. Én tuti díjaznám. Aki esetleg kedvet érez egy-két új kaland elkészítésére, fáradjon ERRE.

Cicc, cicc...gyere ide, Takarodj!

 

fallout1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)