Hirdetés

Fallout 3 - Tölthető a javított Broken Steel DLC

|

Kijavították a Broken Steel PC-s verzióját érintő áthidalhatatlan problémát, újra megvásárolható a Fallout 3 utolsó kiegészítője.

Hirdetés

Meglehetősen rázósra sikeredett a Fallout 3 utolsó (legalábbis hivatalosan utolsó, ugyanis felmerültek a pletykák egy negyedik, Point Look névre hallgató bővítményről) kiegészítőjének bemutatkozása. Az asztali rendszerekre kiadott Broken Steel számos játékos életét megkeserítette a telepítése után felvillanó hibaüzenettel, melyet a Bethesda Softworks szakemberei a Games for Windows Live DRM elfuserált telepítőjének számlájára írtak.

A problémát kijavították és a Broken Steel újra elérhető a Games for Windows Live Marketplace felhozatalában 800 Microsoft pont, avagy tíz dollár ellenében. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kértek a Fallout 3 fejlesztői és felállították a következő generáció számára elkerülendő rekordot: három kiegészítőből két hibás megjelenés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)