Hirdetés

Fallout 3 - Tölthető az első DLC

|

A Bethesda betartotta ígéretét, és nem kamuzott. Tölthető az első DLC.

Hirdetés

Pedig személy szerint már vártam a bejelentést, hogy csúszik majd a Fallout 3 első DLC-je, de nem. Az Operation Anchorage névre hallgató DLC, 800 microsoft pontért máris a miénk lehet, akár Xbox akár PC rendszerrel rendelkezünk. Az első kiegészítőszerűség, Alaszkába visz minket egy ingame szimulátor segítségével, és segítségével részt vehetünk az alaszkai csatában, melyben az amcsik jól fenéken billentették a pimasz kínaiakat. Végre kapunk Gauss Rifle-t, de ezen kívül is sok újdonság vár ránk, példának okáért a téli rejtőszínnel kezelt power armor, vagy a komcsik lopakodó páncélzata. Elméletileg a szintkorlátot is emelték, azaz fejlődhetünk szépen 30. szintig.No, hát kérem tépje mindenki ezerrel, kivéve csóri PS3 tulajok. Aki esetleg nem találja a PS-s verzióban a DLC-t, nyugodjon meg, ez teljesen normális, az auto update sajna nem szedi. Indítsátok szépen a Game for Windows Live-ot, és ott lehet leszurkolni a körülbelül 12.50 dolcsit, majd ezek után töltikézni szépen. El ne feledjétek a hivatalos 1.1-es javítást telepíteni a DLC előtt! Hajrá, hajrá!

 

falloutkieg1.jpg
 
falloutkieg2.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)