Hirdetés

Fallout 3 - Újra elérhető a The Pitt

|

A második DLC sajnos nem épp hibátlanul gördült le a futószalagról, ám a probléma orvoslására hamar sor került.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Fallout 3 második DLC-je egy randa programhibával megverve került fel az Xbox LIVE rendszerére, így azok a userek, akik kifizették és letöltötték, kellemetlen meglepetésben részesültek.
A Bethesda azóta éjt nappallá téve hajszolta rabszolgáit, hogy mielőbb elkészüljenek a posztapokaliptikus rabszolgaság virtuális élményét nyújtó letölthető tartalom hibajavításával, ami PC-re hibátlanul, PS3-ra viszont sajnálatos és máig érthetetlen módon sehogyan sem hajlandó megjelenni.

the-pitt-gstv.jpg


A csomagocskát tehát újra lehet szipkázni bátran, mégpedig kb. 10 dollárnak megfelelő 800 MS pontért cserébe. Ugyanakkor azok, akik már megvásárolták a Fallout 3 The Pitt címre keresztelt DLC-jét, nem kell újra kifizessék a kicsikét - szép is lenne -, elegendő, ha letörlik a hibás fájlgyűjteményt, majd újra letöltik a pakkot. Mint már leírtam, nem kell újra fizetni, és a kódot sem kell újra megadni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)