Hirdetés

Fallout 3 - Vadászhatunk a hiányolt trófeákra

|

A Bethesda Softworks egy frissítés keretében integrálta a Fallout harmadik részéből a hiányolt trófearendszert.

Hirdetés

Megérkeztek a Bethesda által korábban beígért megszerezhető Fallout 3 trófeák, így minden PlayStation 3 rendszerrel felvértezett játékos belevetheti magát a gyűjtögető életmódba. A frissítéshez hozzácsomagoltak néhány olyan hibajavítást, melyekért a játék megjelenése óta siránkozott közösségük. Trófearendszert integráló szeretetcsomagjuk összesen 24 megabájtosra sikeredett és használatával 1.10-re emelkedik a PS3-ra megjelent alkotás verziószáma. A Bethesda frissítésük megjelenése kapcsán kijelentette, Xbox 360 és asztali rendszerekre megjelenő javítócsomagjukon továbbra is dolgoznak. Ötvenegy fényesen csillogó trófea várja a játékosokat, számuk majdnem megegyezik az Xbox 360 kiadásban megismertekkel, a Platinum Trophy eggyel több megszerezhető plecsnihez jutatta hozzá a Sony konzoljával rendelkező felhasználókat. Megszerezéséhez az összes trófeát be kell gyűjteniük a játékosoknak.

A fórumban megvitathatjátok milyen javításokra szomjaztok, illetve megoszthatjátok velünk, hogy újrakezditek-e trófeabiztosított verziót.

fallout3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)