Hirdetés

Már csecsemőként is végigjátszották a Fallout 3-at

|

Ennyire egyedi Fallout 3 végigjátszást még biztosan nem láttatok. Egy elszánt YouTuber a játék elején található hibát kihasználva bébiként vágott bele a kalandba.

Hirdetés

Egyesek sportot űznek abból, hogy kedvenc játékukat különféle nyakatekert módokon vigyék végig. Nemrégiben például megdőlt a Fallout: New Vegas speedrun végigjátszás világrekordja. A Fallout 3-at most egy minden eddiginél egyedibb módon sikerült végigtolnia egy elvetemül játékosnak.

Már évekkel ezelőtt felfedezték, hogy a Fallout 3-ban lehetőségünk van még a játék elején, csecsemőként elhagyni a biztonságot jelentő Valultot és elindulhatunk felfedezni a nagyvilágot. Mókás kis hiba volt, de egy teljes végigjátszásba senki sem kezdett így bele, mostanáig.

Bryan Pierre lett az első aki eljutott a Fallout 3 végére úgy, hogy az egész játékidő alatt bébi karaktert irányított. A siker érdekében Pierre gondosan megválasztotta a szükséges tulajdonságokat és képességeket. Végül ezek mellett döntött:

 

Csecsemőt irányítani igen nehéz feladat. Bár vannak előnyei is a bébilétnek (nagyon apró a hitboxunk), rengeteg korlátozással jár a módszer, például képtelenek leszünk az úszásra, bizonyos konzolok eléréséhez pedig edényeket kell egymásra pakolnunk és arra felcsimpaszkodni.

Különösen vicces, hogy a játékban bárkivel is találkozunk, mindenki felnőttként fog kezelni minket. A végigjátszás kezdetét nézzétek meg itt, a második, harmadik és negyedik részért pedig kattintsatok a linkekre.

Nem rövid felvételek, de garantáltan egyedi élményt nyújtanak. Mi is lehetne abszurdabb annál, mikor egy apró csöppség szaladgál egy óriási mutáns elől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)