Hirdetés

Fallout 3 végigjátszás - kevesebb, mint 24 perc az új világrekord

|

Egy youtuber 23 perc és 55 másodperc alatt akasztott ki a Fallout 3-at, megdöntve ezzel saját rekordját. Videó is készült.

Hirdetés

A Fallout 4 eddig csak egy zseniális - és pontosan ugyanannyira idegesítő - hoaxot adott nekünk, de ha esetleg kimaradt volna eddig a Fallout 3, akkor tessék szépen pótolni.

Na, ne ezzel a végigjátszással, mert BubblesDelFuego ugyan végigrohan a játékon, a Fallout 3-as glitcheket kihasználva egyetlen beszélgetést sem hallgathatunk végig, ezért egy kicsit lecsupaszított az élmény. Egyébként a korábbi csúcstartó is ő volt 24 perc 20 másodperccel, amin most szűk fél percet sikerült javítania, de ti azért majd nem baj, ha egy kicsit több idő szántok a Bethesda mestermunkájára.

Nekem napi rendszerességgel eszembe jut, mert ez a csengőhangom. Végig is kéne vinni újra...

BubblesDelFuego speedrunját természetesen végig is tudjátok nézni, ha pedig érdekel, hogy milyen játékbeli glitch-eket is használt, akkor ajánljuk figyelmetekbe ezt a leírást. Vigyázat, spoilerek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)