Hirdetés

Fallout 3 - a Twitch ezt is végigjátsza

|

Újabb játékot próbál meg távvezérléssel végigjátszani az emberiség, ezúttal a Fallout 3 lesz a kiszemelt.

Hirdetés

Vannak, akik már azt sem értik, mi a jó abban, hogy másokat nézünk a Twitch-en keresztül. Na, nekik meg se próbáljuk megmagyarázni, hogy valakik úgy próbálják végigjátszani a játékokat, hogy a streamet nézve és a chaten írogatva adnak parancsokat. Pedig most megint ez történik.

Miközben a Twitch Plays Dark Souls lassan de biztosan halad a célja felé, a készítők máris új projektbe fogtak. A kiszemelt ezúttal a Fallout 3, és mivel FPS-t is kifejezetten nehéz lenne real time játszani, ugyanazt a körökre osztott módszert alkalmazzák, mint a Dark Souls esetében. Ebből adódóan nem túl dinamikus a dolog, a cikk megírásának pillanatában még a karaktergenerálással bajlódik a csapat.

Watch live video from TwitchPlaysFallouts on www.twitch.tv

Itt már az egeret is mozgatni kell a célzáshoz, ami nem lesz egyszerű ezzel a digitális módszerrel, ezért a VATS nyilvánvalóan nagyon fontos szerepet játszik majd. Az is biztosnak tűnik, hogy kell pár nap, amíg a trollok megunják, és csak aztán lesz majd élvezhető a játék, de azért drukkolunk a csapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)