Hirdetés

Egy Fallout rajongó megépített otthon egy igazi Vault-Tec ajtót

|

A rajongók egyre rosszabbul tűrik a hátralévő heteket a Fallout 4 megjelenéséig. A várakozási időben például Vault-Tec ajtókat építenek.

Hirdetés

Na jó, csak egyet épített egy kanadai rajongó, Trey Hill, aki úgy gondolta, hogy már csak megmutatná a világnak, hogy mi a kedvenc játéka. A Fallout 4 azért olcsóbb lesz, min ez az ajtó.

"Többnyire azt mondom az embereknek, hogy azért építettem mert unatkoztam, de az igazság az, hogy most építettem egy házat" - mesélte el Trey a PC Gamernek. "A feleségem azt mondta, hogy 'mivel megépítetted a házat a pince a tiéd lehet, azt csinálsz vele, amit akarsz'. Lehet, hogy megbánja ezt még."

Az ajtó kézzel nyitható, és csukható, és nagyjából 400 dollárba (110 000 forint) került elkészíteni. Trey egy hónapon át dolgozott rajta, és azért festette rá a 404-es számot, mivel rendszergazdaként dolgozik az egyik ottani iskolában, és ezt érezte hozzáillőnek. "A legnehezebb része az volt, hogy megakadályozzam az ajtó átesését becsukáskor. Végül úgy oldottam meg, hogy a kerék hátsó része kicsit kisebb, mint az eleje, így szépen beleül a keretbe."

Ebben az albumban láthatjátok az elkészült művet. Mondjuk én Trey helyében megpróbálnék egyezkedni az asszonnyal, hogy ez legyen a bejárati ajtó. Csak mondom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)