Hirdetés

Fallout 4 - akkor nézzük is meg, hogy mekkora a világ

|

Hogyan is állja meg a helyét a Fallout 4 a többi nyílt világú játékkal szemben, ha a világ méretét nézzük? Most már erről is van videó.

Hirdetés

Az 8-BIT BASTARD YouTube csatorna szerkesztői nagyon szeretik a Fallout 4 világát, de kíváncsiak voltak rá, hogy nagyjából hol is van a GTA V, a Just Cause 3 vagy Skyrim területéhez képest.

A matek, amivel megoldották nagyon érdekes. Felvették, ahogy átsétálnak (sétálnak, nem futnak) a térkép egyik sarkától a másikig, megnézték, hogy ez mennyi időbe telt, és így számolták ki a terep területét. Ezt csinálták a többi játék esetében is, és az eredmény egészen meglepő lett.

Oké, az, hogy a Fallout 4 térképe relatív kicsi még semmit nem von le a játék értékéből, hiszen rengeteg érdekes tartalom fért bele. Ettől függetlenül azért vicces a fenti összehasonlítás.

És szerintetek ilyen játékoknál a méret a lényeg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)