Hirdetés

Fallout 4 - ezt a modot használva anime karakterekkel áraszthatjuk el a pusztaságot

|

Most már a japán rajzfilmek szereplőire hajazó túlélőkkel is találkozhatunk a Bethesda játékában.

Hirdetés

Sokféle fura szerzettel találkozhatunk a Fallout 4-ben, hiszen az embereken felül összefuthatunk még a nem túl bájos ghoulokkal, és akár szintetikus arcokkal is eltársaloghatunk. Most pedig akár már nagy szemű, a játék környezetébe nem igazán passzoló lányokkal is találkozhatunk.

Hirdetés

Hiyokomod ugyanis elkészítette az AnimeRace Nanakochan nevű modot a Fallout 4-hez, ami gyakorlatilag egy új, anime szereplőkre hasonlító fajjal egészíti ki a játékot. Az alkotásnak köszönhetően megalkothatjuk saját karakterünket is ebben a stílusban, de akár ilyen NPC-kkel is cseverészhetünk. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaki ezt a modot használva játszaná végig a játékot, de érdekességként elmegy.

Ha ti is kicserélnétek a játék karaktereit, akkor innen tudjátok letölteni az alkotást.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)