Hirdetés

Fallout 4: Automatron - új holotape játékot is kapunk a DLC-ben

|

Elérhetővé vált a Fallout 4 első DLC-je. Az Automatron kiegészítés sok más izgalmas tartalom mellett egy új minijátékot is tartalmaz.

Hirdetés

Már a Fallout 4 alapjátékát is bőségesen megtöltötték tartalommal a készítők, a Bethesda emberei azonban három DLC-t is bejelentettek a játékoz. Ezek közül az elsőt már tölthetik is a Season Pass tulajdonosok.

Az Automatron DLC fő újdonsága természetesen az építhető robotharcosokban rejlik, de a fejlesztők más érdekességet is csempésztek a csomagba. A Fallout 4-ben különféle holotape-ek megszerzésével mókás minijátékokkal bővíthettük Pip-Boy készülékünket. Ezek olyan klasszikus játékok átiratai voltak, mint a Donkey Kong és a Pitfall, most pedig egy újabb csodás nosztalgia bombával bővül a kínálat. Az új DLC-ben ugyanis megszerezhetővé válik egy holotape, ami a 80-as évek klasszikusát, a Robotron 2084-et idézi fel. Az alábbi videóban azt is megnézhetitek, egészen pontosan hol található a játékban az Automatron holotape.

Ti mennyi holotape minijátékot gyűjtöttek össze az alapjátékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)