Hirdetés

Fallout 4 - Befejezés, szintlimit és mulasztás nélkül

|

A Bethesda Softworks tanult korábbi hibáiból, így a Fallout negyedik része már kiegészítők nélkül is példás lesz.

Hirdetés

Milyen újdonságokra számíthatunk a Fallout következő epizódjában, szám szerint a negyedikben? Egyáltalán beszélhetünk újabb folytatásról és bőkezű Bethesda adományokról az elkövetkezendő öt vagy hat esztendőben? Mindenképpen, de lehetőség szerint nem szeretnénk olyan sokat várakozni, korábban említettük, hogy nevezett fejlesztőink meglepetés erejével berobbanó külsős stúdió által megteremtett márkához kapcsolható iparosmunkán munkálkodik. A negyedik részhez tapasztható információkban sajnos ugorhatunk fejest, ennek ellenére eljövetelét biztosra vehetjük, ugyanis Todd Howard producer az MTV Multiplayer szerkesztőségének elárulta, milyen fontos tapasztalatokhoz jutottak. Megtanulták, ne korlátozzák a maximálisan elérhető karakterszintet és ne legyen befejezése játékuknak. Ezt szeretnénk hallani, ebből a szempontból értékelhető Fallout 4 sajtóanyaghoz nem jutottunk hozzá. Ti mit látnátok szívesen a negyedik Fallout-ban?

fallout3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)