Hirdetés

Fallout 4 - még 400 óra után is tud újat mutatni

|

A Fallout 4 is követni fogja a nyílt világú Bethesda RPG-k által kitaposott utat, temérdek tartalom és több száz óra játékidő vár ránk.

Hirdetés

A Bethesda nem szokott viccelni a játékidő tekintetében, elég csak a Skyrimre gondolni, mely még különféle modok nélkül is sok száz óra kalandot rejt magában. A jól bevált recept nem fog változni a Fallout 4 esetében sem.

Jeff Gardiner, a játék vezető producere egy interjúban elárulta, jelenleg már több mint 400 óra játékidőt pakolt bele a Fallout 4-be és még közel sem ért a játék végére, még mindig találkozik új felfedezni valókkal. Elmondása alapján ez az új craftrendszernek is köszönhető, melynek segítségével teljesen átalakíthatjuk fegyvereinket és felszerelésünket.

Méreteit tekintve a Fallout 4 az eddigi összes Bethesda címet felül fogja múlni, ez már biztos. Bár a játék megjelenésekor még nem kapjuk meg mellé a modkészítő alkalmazást, a legnagyobb rajongók már most tervezik az első modokat. Ezekkel a kiegészítésekkel pedig az alapvetően is több száz órás posztapokaliptikus mese játékideje a végtelenségig is kitolható. A világ szabadideje nem lesz elég a Fallout 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)