Hirdetés

Fallout 4 mod - változnak az évszakok

|

Eltűnődtetek már azon, hogy milyen lenne a Fallout 4 egy-egy ismerősebb helyszíne hóval borítva, vagy esetleg nyáron? Ha igen, akkor jó hírünk van.

Hirdetés

A kitartó moddereknek köszönhetően lassan nem lesz olyan, amit a Fallout 4-ben ne tehetnénk meg, szinte naponta számolunk be új lehetőségekről. Ma sincs ez másként, de mielőtt továbbolvasnátok, idézzétek fel magatokban Balázs Fecó "Változnak az évszakok" című örökzöldjét, hátha attól jobban ráhangolódtok a Seasons modra. 

Ha ez megvan, máris közelebb kerültetek a Fallout 4 következő nagyszerű modjához, a GameDuchess által készített Seasons Modhoz, amely pontosan azt tudja, amit a neve is sugall: kibővíti a Bethesda nyitott világú szerepjátékának időjárásrendszerét, méghozzá a négy évszakkal. Van róla videónk is, amely részletesen bemutatja, hogy mi változik a tájon az egyes évszakok esetében: 

A mod készítője figyelmeztet mindenkit, hogy a Seasons Mod hatására csökkenhet vagy ingadozhat az fps-szám, valamint arra is felhívja a figyelmünket, hogy telepítés után egy időben egyszerre csak egy évszakot használhatunk, manuálisan válthatunk közöttük. Ha megjelenik a Fallout 4 hivatalos modkészítője, akkor GameDuchess előhozakodik egy másik megoldással is, amely lehetővé teszi majd, hogy az évszakok automatikusan váltakozzanak.

További részletek és letöltés ide kattintva. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)