Hirdetés

Fallout 4 - sokan még ki sem léptek az első bunkerből

|

A Steam statisztikái szerint a játékosok jó része még nem szerezte meg a Fallout 4 azon achievementjét, ami a 111-es Vaultból való kilépésért jár.

Hirdetés

Sokan - magamat is beleértve - szinte még semmit sem láttak a Fallout 4 világából, mert leragadtak a bázisépítésnél, de akadnak olyan játékosok is szép számmal, akik még eddig se jutottak. 

A War Never Changes achievementet akkor szerzik meg a játékosok, ha elhagyják a Vault 111-et a játék legelején, ez lényegében a "tutorial" rész elhagyását is jelenti egyben. Ezt a trófeát azonban a Fallout 4 játékosainak 85,5 százaléka szerezte csak meg, ami azt jelenti, hogy a felhasználók 14,5 százaléka még sohasem hagyta el azt a helyszínt (vagy csak egyszerűen nem kapták meg az achievementet egy bug miatt, de a másik lehetőség sokkal viccesebb). 

Persze ennek több oka is lehet: problémák a játékkal, kevés szabadidő, félelem a Vault komfortjának elhagyásától vagy éppen csak egy elhúzódó románc egy kikapós radroach-csal. Ti mire szavaztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)