Fallout 4 - így alakíthatod Borderlands-szerűvé (videó)

|

A Fallout 4 ugyan lényegesen színesebb mint a többi rész, egy kis kontraszt vagy fekete kontúr csak használhat neki. Ez is megoldható, csak a megfelelő tekerőket kell tekergetni.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Bár több játék is használt már cel-shaded megjelenítést, talán a Borderlands sorozat epizódjai lettek a legismertebbek közülük. Már csak azért is van értelme párhuzamot állítani a Fallout 4 és a Borderlands között, mert mindkettő FPS-RPG, így játékmenetükben is hasonlítanak egymáshoz.

Aki nem elégedett a Fallout 4 megjelenítésével, és szeretné egy kicsit feldobni, az próbálja ki Reddit_is_wrong tweakjét, mely "rajzfilmesíti" a grafikát. Csak telepíteni kell a SweetFX-et, le kell tölteni egy .ini-t erről a linkről, majd a CartoonPower és a CartoonEdgeSlope értékeket úgy állítani, hogy a legjobb eredményt érjük el. A szöveg nehezen olvasható lesz, de nem olvashatatlan (a javasolt érték a CartoonPowernél 10.0, a CartoonEdgeSlipe-nál 1.0, de annak függvényében, ki milyen más modokat használ, az eredmény eltérhet). Az alábbi videó egyrészt segít a telepítésben, másrészt bemutatja, mi lesz az eredmény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!