Hirdetés

Fallout 4 Collector's Edition - az ausztrálok uzsidobozt kapnak

|

A Fallout 4 Nuke Pack kiadása látszólag csak Ausztráliában kerül forgalomba, és ugyan Pip-Boy-t nem tartalmaz, sok más imádnivaló dolgot igen.

Hirdetés

Majdhogynem ugyanazt tartalmazza a Fallout 4 eddig bejelentett két gyűjtői kiadása, mint azok, amik a Fallout 3-hoz készültek.

A sorozat kettővel ezelőtti (közbeékelődött ugye egy New Vegas) epizódjának egyik kiadása egy Pip-Boy-szerű ébresztőórát, a másik egy uzsonnásdobozt tartalmazott, és hogy, hogy nem, a Fallout 4 egyik gyűjtőije egy Pip-Boy telefontartót, a másik pedig –melyet úgy tűnik, csak az EB Gamestől lehet beszerezni – egy 37x10"-os Fallout 4 poszter mellett egy bobbleheadet és egy uzsonnásdobozt kínál a játék mellé.

A Fallout 4 Nuke Pack 114,95 ausztrál dollárba, kicsit kevesebb mint 25000 forintba kerül, és csodával határos módon még most, a cikk megjelenésének pillanatában is kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)