Hirdetés

Fallout 4 - felkapott lett a Creation Clubot eltüntető mod

|

Sokan nem lelkesednek a Bethesda legújabb ötletéért, a Creation Clubért, így az utóbbi hetekben komoly népszerűségnek örvend a rendszer egy idegesítő elemét kiiktató Fallout 4-mod.

Hirdetés

Akármennyire is szép gondolat a modderek pénzügyi támogatása, a nemrég élesedett Bethesda Creation Clubjának kínálatában sokan egyelőre csak egy csomó túlárazott, értelmetlen kozmetikai DLC-t látnak. Úgy tűnik, a rendszer megjelenése a Fallout 4 játékosainak jelentős részét zavarja, legalábbis az alapján, milyen népszerű lett a Creation Clubot kevésbé látványossá tévő mod.

Hirdetés

A rendszer élesedése óta a főmenü jobb felső sarkában emlékezteti egy üzenet a játékosokat, hogy a fizetős modokat tartalmazó rendszer bizony itt van és a Bethesda nagyon szeretné, ha használnánk is. Ez az üzenet viszont idegesítette az InAComaDial999 nevű játékost, aki készített is egy módosítást, ami eltünteti a Fallout 4 főmenüjéből a kéretlen szöveget. Ez pedig annyira megtetszett a többi játékosnak, hogy a Nexusmods-on a hónap legjobb Fallout 4-es modját kereső szavazáson a második legtöbb voksot adták le a semmi új tartalmat nem hozó alkotásra.

Mit gondoltok, idővel (vagy jobb tartalmak megjelenésével) megenyhülnek majd a játékosok a Creation Clubbal kapcsolatban, vagy teljesen tévúton jár a Bethesda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)