Hirdetés

Fallout 4 - éles a fizetős modok rendszere

|

A Bethesda tartalomszállító platformja elstartolt PC-n, a Creation Club segítségével számtalan kisebb-nagyobb extrával toldhatjuk meg a játékot.

Hirdetés

A néhány hónapja belebegtetett Creation Club nem biztos, hogy óriási siker lesz, de az igazán jó modok készítői megérdemlik a pénzügyi támogatást. A Bethesda platformjának célja, hogy a fejlesztők és a közösség tagjai pénzzé tehessék az általuk készített tartalmakat. A patch egyébként az új rendszeren kívül még rengeteg hibajavítást is hozott.

A fizetős modok nem kevés felhasználó haját borzolták fel, így most a Steam helyett a kiadó egy saját rendszerrel próbálja megoldani a dolgot. Ezúttal a Bethesda együtt dolgozik a legjobb modderekkel azért, hogy a lehető legjobb minőségű tartalmakat kínálhassák a Clubon keresztül.

Az új, a Creation Club rendszerébe feltöltött modokat a Bethesda először leellenőrzi, és csak akkor adja rá áldását, ha az ténylegesen hozzáad valamit a játékhoz. A Fallout 4 új platformja gyakorlatilag egy családbarát böngésző lesz azoknak, akik nem akarják feltúrni az internetet valóban értékes extrák után.

A játékosok a telepítést követően 100 kreditet kapnak ingyen, így bevásárolhatnak pár modot a rendszer kipróbálásához.

Egyelőre senkit nem köteleztek arra, hogy a modjait a Creation Club alá vigye, és a régebbi alkotások használatát sem tették lehetetlenné. Kompromisszumnak nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)