Hirdetés

Fallout 4 - csak a párbeszédeken több mint két évig dolgoztak

|

A Fallout 4 világa hatalmas lesz, amelyben rengeteg karakterrel találkozunk és beszélünk majd. Emiatt a szinkronhangoknak is bőven volt munkája, elképesztő mennyiségű anyagot kellett felvenni.

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledik a Fallout 4 megjelenése, mi pedig hétről hétre egyre izgatottabbak leszünk. Szerencsére nem csak minket, hanem rengeteg embert érdekel a játék, így a Bethesda kénytelen néhány kérdést megválaszolni.

Todd Howard a The Telegraph-nak adott interjút, amelyben szóba jöttek a szinkronszínészek és a játékhoz rögzített párbeszédek is. Howard elmondta, hogy a főszereplő hangját kölcsönző két színész két évig dolgozott a Fallout 4-en, mindketten több mint 13.000 sort mondtak fel.

 

Azt is megtudtuk, hogy a a játék nagyon más lesz attól függően, hogy férfi vagy női karaktert kezdünk-e. A jelenetek eltérnek majd, a karakterünk teljesen máshogy reagál bizonyos szituációkban. Howard nagyon szerencsésnek tartja a csapatot, hogy sikerült két ilyen fantasztikus színészt találniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)