Hirdetés

Fallout 4 - már Three Dog szinkronhangja is pletykál

|

Nehezen félreérthető tweeteket tett közzé Eric Todd Dellums, a Fallout 3 Three Dogja. Kilencven százalék, hogy jön a Fallout 4.

Hirdetés

A sorozat legutóbbi számozott részében megismert rádiós DJ, Three Dog Erik Todd Dellums hangján szólalt meg, aki a napokban felbukkant Fallout 4 pletykák után úgy gondolta, ő is fecseghet egy kicsit a játékkal kapcsolatban.

Ha a Survivor2299 teaser oldal és a Fallout 4 márkanév bejegyzése nem elég megerősítés, akkor érdemes ellátogatni Dellums Twitter oldalára, ahol az úriember például az alábbi, nagyon sokat sejtető tweetet is közzétette:

Legutóbbi csiripeléseihez 50-es, 60-as évek zenéit csatolta, az utóbbi kettőt ellátta a ThreeDog hashtaggel, valamint az egyikben a „Ready to Fight the Good Fight?” mondatot is olvasni lehet, ami karaktere szájából is gyakran elhangzik. Száz százalékig azért ne legyetek biztosak a Fallout 4 létezésében, de egy jó 90-et megajánlunk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)