Hirdetés

Már a Fallout 4 egy része is elkészült a Dreamsben

|

A menütől a fegyvereken át a Pip-Boyig mindent kézzel rakott össze egy kis csapatnyi megszállott.

Hirdetés

A Dreams az a játék, amiben nem a játékot játszod, hanem azt játszod, hogy játékot gyártasz benne, amivel majd mások játszhatnak. Számtalan kreatív ötlet valósult már meg a PS4-es játékban, de ennyire komplex fejlesztésnek talán még senki más nem vágott neki. Egy kis csapat Fallout 4 rajongó nekiült, hogy kedvencüket átültessék a Dreamsbe.

Hirdetés

Nyilván nem az egészet gyártották le, sőt, a Fallout 4: Dreams Edition jelenleg alig több, mint egy szép techdemó, de ettől még nem lesz kevésbé lenyűgöző. Pár küldetés is van benne.

Ha már beszereztétek PlayStation 4-re a Dreamst, akkor ezen a linken keresztül belenézhettek a Fallout 4-be. Már csak azért is érdemes, hogy láthasd mi mindent lehet összerakni ezzel a varázslatos játékkal. Eszköztárral. Valamivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)