Hirdetés

Fallout 4 - egyre közelebb a bejelentés

|

Felbukkant egy rejtélyes teaser oldal a vlághálón, amit a ZeniMax regisztrált be, és a survivor2299.com címen érhető el. Ugye ti is arra gondoltok, amire mi?

Hirdetés

Azon túl, hogy lassan ebédidő van, minket nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a decemberben megrendezésre kerülő Spike VGX rendezvényen a Bethesda bejelentheti a Fallout sorozat következő epizódját.

Tegnap éjszaka indult el a Bethesda anyacége, a ZeniMax által birtokolt Survivor 2299 teaser oldal, amin mindössze egy számláló látható, valamint egy morze kódot lehet hallani, amit lefordítva a 11.12.13. számok jönnek ki. A számláló december 11-én, 4 nappal a Spike VGX után jár le. Tudjuk, hogy a Bethesda nem csinál több Skyrim DLC-t, és ahogy ezt bejelentették, hozzátették, hogy eddigi „legnagyobb és legjobb munkájukon” dolgoznak. Vajon valóban a Fallout 4 leleplezését várhatjuk, vagy valami egészen más meglepetés készül? Elvégre nem most hallunk előszörszinte pontosan ugyanerről az elmúlt hetekben...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)