Hirdetés

Leállt a Fallout 4-be ültetett Fallout 3 projekt

|

Az eredeti szinkron átépítésekor merültek fel a jogi problémák, melyek végül ráébresztették a modder csapatot arra, hogy nem fogják tudni jogi gondok nélkül lefejleszteni a remake-et.

Hirdetés

Capital Wasteland mod egy meglehetősen ambiciózus próbálkozás volt, aminek eredeti célja az lett volna, hogy a Fallout 3 egészét átültessék a Fallout 4 motorjára. A fejlesztés szépen haladt, de a szinkronok átültetésekor felmerültek az első gondok.

Hirdetés

A modért felelős Road To Liberty csapat egyeztetni egy az egyben akarta átemelni a Fallout 3 hanganyagát, hogy megőrizzék a játék hangulatát, és ezért a Bethesdával akartak tárgyalni. A fejlesztőknek az volt a célja, hogy mindent szépen, szabályosan oldjanak meg, de minél többet konzultáltak a kiadóval, annál nyilvánvalóbbá vált, hogy ez nem fog menni. Több ponton is komoly jogi akadályokba ütköztek, így végül úgy döntöttek, hogy leállítják a fejlesztést.

Fontolgatták a lehetőségét annak, hogy felveszik a saját szinkronjukat a játékhoz, de végül elvetették, mondván, hogy sokat veszítene értékéből a végtermék.

A Capital Wasteland legutolsó verziója meglehetősen menőnek nézett ki, de ez még mindig csak pre-alpha állapot, ami azt jelenti, hogy a befejezés valószínűleg még nagyon messze lett volna.

Kicsit most fáj a szívünk, de tekintve az utóbbi évek nagyszabású rajongói projektjeit, azért nem lepődtünk meg nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)