Hirdetés

Fallout 4 - ha szeretnéd mellé a harmadik részt, siess

|

Az Xbox One játékosoknak felajánlott Xbox 360-as Fallout 3 átvétele időhatáros, így érdemes lesz mielőbb aktiválni azt.

Hirdetés

A Microsoft ma kedvesen emlékeztetett mindenkit, hogy a Fallout 4 ugyan mókás, meg minden, de a One-osok ne felejtsék el beváltani ajándékba kapott Fallout 3 példányukat, különben nem térhetnek vissza a korábbi szeméttelepre.

Az Xbox One Store-ban megjelent figyelmeztetés szerint mindenki, aki még szeretné ingyen megkapni a harmadik epizódot, legyen szíves február 8-ig megvásárolni a negyedik részt és/vagy aktiválni az ahhoz kapott kódot. Ha még nem kaptál semmit, de az Xbox One Store rendszerén át vetted meg a Fallout 4-et, akkor ne csüggedj, akár 7-től 10 napig is eltarthat a kód küldésének ideje.

Nyilván ez senkit sem fog elrángatni a Fallout 4 elől, hiszen mindenki, és a mindenkinek az anyukája is bele van gyógyulva. Ti eddig hány órát pakoltatok a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)