Hirdetés

Ilyen lenne a Fallout 4, ha a Black Isle készíti

|

A Redditen felbukkant pár igencsak pofás kép arról az eshetőségről, ha a Fallout 4 olyan lenne, mint a Fallout első vagy második része.

Hirdetés

Szeretünk eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen is lenne egy játék, ha valami egészen más koncepció mentén készül el, ezért örültünk annyira, mikor Redditen felbukkant néhány elképesztően hangulatos koncepciós rajz arról, hogy milyen lenne a Fallout 4, ha a Black Isle Studios, az első kettő Fallout fejlesztőcsapata készíti el nekünk. 

A yttriumtyclief nicknevű felhasználó által készített gyönyörű munkákon a legszembetűnőbb változás természetesen az izometrikus nézet, ugyanis a készítő eljátszadozott a kameraállásokkal és egyéb beállításokkal, amikben bevallása szerint a Fallout 2 inspirálta. Ilyennek képzelte el, hogy milyen lenne az új Fallout, ha a Black Isle álmodta volna meg: 

A koncepciós rajzokat jegyző felhasználó ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy a mászkáláson kívül nem igazán működne a képeken látható nézet, ugyanis ahogy harcba bonyolódnánk vagy zárt térbe mennénk, máris szétesne a megoldás. Gondolatébresztőnek persze tökéletes és látványnak se utolsó.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)