Hirdetés

Fallout 4: Far Harbor - ezt kell tennünk, ha rosszul fut PS4-en

|

A Fallout 4 legújabb DLC-je nem ment valami jól a PlayStation 4-en, de a Bethesda végre közzétett egy megoldást a problémákra.

Hirdetés

Végre megjelent a Fallout 4 legújabb letölthető csomagja, a Far Harbor, melyben egy új területen garázdálkodhatunk. Sajnos az öröm nem volt teljes, ugyanis röviddel a megjelenés után kiderült, hogy a csomag PlayStation 4-es verziója framerate problémákkal küszködik, viszont most úgy tűnik, elérkezett a megváltás ideje.

A Bethesda már feltöltötte a DLC újabb verzióját, a minap pedig meg is jelent egy fórumbejegyzés az oldalukon, ahol arra utasítják a rajongókat, hogy töltsék le újra az egész csomagot, ha framerate bajokba ütköznek. Ehhez az alábbi lépésekre van szükség:

1. Bizonyosodjatok meg róla, hogy a Fallout 4 nem fut. (Kiválasztjátok a játékot, majd az Options menüben a Close Application menüpontot)
2. A játék ikonja alatti Related Items menüpont alatt kiválasztjátok a My Add-ons pontot, ahol a Far Harbor mellett csak egy letöltést jelző nyilat kell majd megnyomni.
3. Innen már csak szépen megvárjátok, míg letöltődik az egész és már mehet is a mutáns aprítás.

Ha esetleg ez sem működik, akkor a Bethesda szerint egyszerűen telepítsétek újra a játékot mindenestül. Remélhetőleg ez már tényleg megoldja a problémákat és mindenki élvezheti a Far Harbort.

Nektek hogy tetszik a DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)