Hirdetés

Fallout 4: Far Harbor - javították a PS4-es verziót

|

Korábban komoly framerate problémák voltak tapasztalhatók a Fallout 4: Far Harbor PS4-es változatánál. A Bethesda megtalálta a hiba forrását.

Hirdetés

Akármennyire jó is lett a Far Harbor, sajnos csak a PC-sek élvezhetik kifogástalanul a megjelenés óta. Mindkét konzolon voltak problémák, de valamiért a PS4-en feltűnőbben jelentkeztek, mint One-on.

A Bethesda ma bejelentette, hogy elküldte a frissítést a Sonynak jóváhagyásra, így az napokon belül megjelenhet. A problémát egyébként a köd okozta, ami miatt a játék PS4-es változata 20 fps-re lockolta magát, és innen néha 15-re esett. Nem tudjuk, hogyan oldották meg, és milyen következményekkel jár, hogy végül helyre tudták állítani az fps-t, de valahogyan sikerült, és ez a fontos. Tudják, hogy az Xbox One-os verzió sem tökéletes, de most a PS4-es élvezett prioritást.

Tapasztaltatok bármi egyéb hibát? Hogy tetszik a csomag egyébként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)